Bedrijfsbezoek aan BIORACER in Tessenderlo

Op 21 maart bezoeken we het bedrijf BIORACER, wereldleider in topsportkleding.
We worden ontvangen door CEO Danny Segers en zijn team, die ons zullen uitleggen welke invloed de juiste kleding heeft op de snelheid van topsporters. Ook wordt uitgelegd hoe dergelijke pakken ontwikkeld en getest worden, o.a. in een windtunnel.
Partners zijn ook welkom.
Het bezoek wordt gevolgd door een diner in restaurant The Mill op de golfterreinen in Paal.
Clubleden kunnen na inloggen inschrijven via deze website.

Bezoek aan Bokrijk achter de schermen

Op 28 maart organiseert onze club voor de leden een eenmalig en exclusief bedrijfsbezoek aan het openluchtdomein Bokrijk. We krijgen een geleide rondleiding van ing. Lies Haesebrouck, die de leiding heeft over de restauratiewerken van een aantal gebouwen. (11.15u - 12.45u)
Om 13u, na het bezoek, genieten we van een lunch in cafée "Den Entrée" van restaurant 'Het Poorthuys'.
Clubleden kunnen zich na inloggen inschrijven via deze website.
Voor meer info: klik hier

Op 27 april houden onze Rotaractvrienden hun jaarlijks galabal waarbij ook de fondsen overhandigd worden aan de goede doelen, die zij steunen.
meer info: klik hier

Nieuw ziekenhuisbed voor het Rode Kruis

Op 8 februari 2019 gingen enkele vrienden van Rotaryclub Hasselt het nieuwe ziekenhuisbed bekijken dat de Rode Kruis-afdeling van St. Lambrechts Herk/Stevoort kon aankopen dank zij onze financiële steun. De uitleendienst beschikt nu over 32 van deze bedden, die vrijwel allemaal in gebruik zijn.

Clubreis 2019 naar Porto.

Van 1/5 tot 4/5/2019 bezoekt onze club Porto en omstreken.
Clubleden kunnen inschrijven tot en met 25/11/2018 bij philippe@warnants-law.be

bijlage Klik hier voor het reisprogramma (763,5Kb)

Beste bezoeker, welkom op onze website,

Maak kennis met onze club, zijn evenementen en zijn sociale acties, die kleine en grote noden helpen lenigen in binnen- en buitenland.

Vergaderschema van onze club: op de 1ste donderdag van de maand is er een avondvergadering. De 2de en de 4de donderdag van de maand blijven voorbehouden voor een middagvergadering. De 3de donderdag is een partners' night; op een eventuele 5de donderdag kan een zgn. buitentafel georganiseerd worden.

De vergaderingen gaan in principe door in 't Driessent, Kapelstraat 70 in Diepenbeek, tenzij anders aangegeven.

Rotaryvrienden, die onze club willen bezoeken, gelieve ons te contacteren.
Nous prions nos amis rotariens de nous contacter s'ils désirent nous rendre visite
Rotarische Freunde und Freundinnen, wenn Sie unseren Klub besuchen wollen, nehmen Sie dann bitte Kontakt mit uns auf
Fellow Rotary friends, for those who wish to pay our club a visit, feel free to contact us
Amici del Rotary che desiderano visitare il nostro club, non esitate a contattarci
Les rogamos a nuestros amigos Rotarios, que quieren visitarnos, que se pongan en contacto con nosotros.

Друзья Ротари, которые хотят посетить наш клуб, пожалуйста, свяжитесь с нами.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αν θελετε για να μας επισκεφθειτε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας.

اصدقائنا من الرّوتاري الذين يريدون أن يزورون نادينا، الرجقء الإتصال بنا

> Door toedoen van Rotary: India is poliovrij verklaard door WHO !
bijlage maar polio is lang nog niet uitgeroeid ! (102,0Kb)
> Join the Fight to End Polio